Udskiftning af døre og vinduer tilbydes

Nye døre og vinduer kan gøre rigtig meget for en bygnings fremtoning. Vinduer og døre udsættes naturligvis for slitage, i og med at det er uundgåeligt at bruge både vinduer og døre rigtig meget.

Derfor er det ikke utænkeligt, at dørene og vinduerne i ens hjem ser mere slidte ud end mange af de andre elementer, der udgør ens hjem.

Vi har kompetencerne til at udskifte alle slags vinduer og døre, og det kan der både være en æstetisk og økonomisk gevinst ved at få gjort. Den æstetiske gevinst er åbenlys; nye ting er altid flottere end gamle, slidte ting.

Økonomisk gevinst med udskiftning af vinduer og døre

Den økonomiske gevinst opstår ved, at det kan gavne isoleringen i ens hjem. Måske de gamle vinduer og døre ikke er helt tætte, hvorfor man fyrer for gråspurvene. Dette vil nye døre og vinduer kunne afhjælpe, og på den måde vil man på sigt kunne spare penge.

Vores firma er beliggende i den lille by Møldrup, der ligger tæt på Viborg og Hobro, og vi udfører langt de fleste af vores arbejdsopgaver i vores nærområde.
​Vi har dog også mulighed for at udføre opgaver andre steder end i vores lokalområde, så tøv ikke med at tage kontakt til os, selvom du befinder dig et stykke væk fra os.

Vi har faste og dygtige leverandører

Vi har igennem en del år i branchen opbygget et rigtig godt kontaktnet til dygtige, professionelle forhandlere af materialer, som vi har brug for.

Dette gør sig også gældende i forhold til leverandører af vinduer og døre. Vi har kontakt til forhandlere, der kan levere alle slags typer af døre og vinduer.

Trænger dit hjem til nye døre og/eller vinduer, så er vi et rigtig godt bud på at være de rette til at udføre opgaven. Vi har mange års erfaring med udskiftning af disse elementer, og vi garanterer, at vi vores arbejde bliver udført lige efter bogen og til UG.

Kontakt os og hør nærmere

Lyder dette fristende, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 86 69 15 71 eller skriv på erling.k.sorensen@mail.dk​ for at høre nærmere.

Læs også mere om vores arbejde indenfor tagarbejde, tilbygninger og renovering.

null

Tilbygning

null

Renovering

null

Døre & Vinduer

null

Tagarbejde