Tagarbejde af høj kvalitet

Taget på huset har enormt stor betydning for husets fremtoning. Taget spiller en stor rolle i forhold til det førstehåndsindtryk, man får af en bygning, og det er derfor hamrende vigtigt, at taget stråler og er smukt.

Derudover er der en række andre praktiske fordele ved, at taget på ens hus er i god stand. For det første har det en positiv indflydelse på indeklimaet i en bygning, hvis taget er i god stand.

Derudover bidrager et godt tag til god isolering, og god isolering kan nedsætte ens energiudgifter. Derfor kan tagarbejde være en rigtig god investering.

Mange års erfaring med tagarbejde

Vi har mange års erfaring med at udføre tagarbejde, og denne erfaring har beriget os med alle nødvendige kompetencer inden for faget.

Er dit hjems tag en smule slidt og forfaldent, vil vi hellere end gerne levere den kærlige, magiske hånd, der fikser dette tag og får det til at stråle igen.

Vores firma har base i Møldrup i nærheden af Viborg og Hobro, og vi udfører langt de fleste opgaver inden for tagarbejde i vores nærområde.
Vi har dog også mulighed for at udføre tagarbejde i byer, der ligger et stykke væk fra os.​

Vi varetager både store og små opgaver

Vi kan løse alle opgaver inden for tagarbejde. Vi laver både kæmpestore opgaver for erhvervsfolk, og vi udfører også tagarbejde for private.

Vi kan udføre reparationer af tage, vi kan lægge et nyt tag, og vi kan stå for en komplet tagudskiftning. Uanset hvilken type tagarbejde du skal have udført, garanterer vi, at arbejdet udføres til perfektion.

Vi har kompetencer til at arbejde med alle slags tagtyper, for eksempel tegltag, tagsten og tagpap.

Står du og mangler kompetent arbejdskraft til at udføre tagarbejde, så er vi, i al beskedenhed, et rigtig godt bud.

Ring meget gerne på telefon 86 69 15 71 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også skrive på e-mail erling.k.sorensen@mail.dk​.​

Læs også mere om vores arbejde indenfor døre og vinduer, tilbygninger og renovering.

null

Tilbygning

null

Renovering

null

Døre & Vinduer

null

Tagarbejde