✔️ Godt håndværk til en god pris

✔️ Mere end 40 års erfaring

✔️ Vi giver dig et realistisk tilbud​

✔️Afleverer ting til tiden

Energioptimering af hus samt efterisolering af loft og facade

Vi isolerer huse og lægger altid vægt på det gode håndværk

Er det blevet tid til efterisolering af loft eller anden energioptimering af hus? Så lad os isolere huset for dig. Hos Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning har vi specialiseret os i energirådgivning og energioptimering af bygninger. Vores kunder er blandt andet fra Møldrup, Hobro, Viborg og mange andre steder.

Vi er et familieejet tømrerfirma, der har mere end 40 års erfaring. Vi har altid fokus på at levere godt håndværk til gode priser. Derudover sætter vi kunderne i centrum og overholder vores aftaler. Derfor kan du trygt se frem til tømrerarbejde i den bedste kvalitet til aftalt tid.

Få en lavere varmeregning med energioptimering af hus

Vi tilbyder enhver form for energirenovering af hus, sommerhus eller anden bolig. Det kan være isolering af loft, kælder eller facade med videre. Det er især fordelagtigt med efterisolering af loft, hvis du har et uudnyttet loftrum. Her er det nemt, enkelt og billigt at efterisolere. Dermed undgår du kuldestråling, kuldenedfald og dårligt indeklima.

Formålet med energioptimering af hus er naturligvis altid at få en lavere varmeregning og måske også at begrænse CO2-udslippet. Der er mange muligheder, og det gælder både nyere og gamle huse. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på huset. Måske vil det være gavnligt med en facadeisolering, måske er der behov for en loftisolering, eller måske bør du gøre noget helt tredje.

Få et uforpligtende tilbud på efterisolering af loft

Hvad koster en efterisolering? Vores priser afhænger af, om der er tale om en nem efterisolering af loft eller en mere kompliceret isoleringsløsning. Kontakt os for at høre nærmere om energioptimering af hus. Vi kommer gerne ud for at få en snak og for at gennemgå huset. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede isoleringsarbejde.

Vi hjælper også gerne kunder med lægning af nyt tag, montering af køkken samt andet totalentreprise

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Din lokale tømrermester

Det er utrolig vigtigt, at man ved, hvordan tømreropgaverne skal udføres til perfektion, hvis resultatet af arbejdet skal være perfekt og langtidsholdbart.

Adresse

Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning

Erhvervsvej 6
​9632 Møldrup

CVR: 84060712

Kontakt os

☎ Telefon: 86 69 15 71

☎ Martin: 51 21 90 56

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke