✔️ Godt håndværk til en god pris

✔️ Mere end 40 års erfaring

✔️ Vi giver dig et realistisk tilbud​

✔️Afleverer ting til tiden

Tagrenovering​

​Taget på huset har enormt stor betydning for husets fremtoning. Det spiller en stor rolle i forhold til det førstehåndsindtryk, man får af en bygning, og det er derfor hamrende vigtigt, at taget stråler og er smukt. Det kan typisk klares med tagrenovering.

Møldrup Tømer- og Snedkerforretning tilbyder renovering af tag, lægger nyt tag og kan klare alle opgaver, der har med taget at gøre. Vi har base i Møldrup, og derfor har vi mange kunder fra omegnen, fx fra Hobro og Viborg.

Vi udfører langt de fleste opgaver inden for tagarbejde i vores nærområde, men har dog også mulighed for at udføre tagopgaver i byer, der ligger et stykke væk fra os. Vi kører både ud til private og erhverv – og tager gerne både store og små opgaver.

Mange års erfaring med renovering af tag

Er din boligs tag en smule slidt og forfaldent, vil vi hellere end gerne levere den kærlige, magiske hånd, der fikser dette tag og får det til at stråle igen.

Derudover er der en række andre praktiske fordele ved at få lagt nyt tag. For det første har det en positiv indflydelse på indeklimaet i en bygning, hvis taget er i god stand. Et godt tag bidrager til god isolering, hvilket kan være med til at nedsætte energiudgifterne. Derfor kan tagrenovering være en rigtig god investering.

​Vores typiske opgaver

Vi har mange års erfaring med tagrenovering, tagreparation og tagdækning, hvorfor vi har alle de nødvendige kompetencer inden for faget. Derfor kan vi løse alle opgaver inden for tagarbejde, fx både i forbindelse med renovering og nybyggeri. Vi udfører både store opgaver for erhverv og mindre opgaver for private kunder.

Vi udfører både tagrenovering, lægning af nyt tag og komplet tagudskiftning. Uanset hvilken tagopgave, du skal have udført, garanterer vi, at arbejdet udføres til perfektion. Herunder arbejder vi både med tegltag, tagsten og tagpap.

Hvad koster et nyt tag? Kontakt os få et uforpligtende tilbud

Står du og mangler kompetent arbejdskraft til at reparere eller lægge taget på din bolig, så er vi et rigtig godt bud - uanset om det er en tagrenovering eller tagudskiftning. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring meget gerne på telefon 86 69 15 71 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig. 

Du kan også skrive på e-mail Erhvervsvej6@gmail.com, hvorpå vi vender tilbage hurtigst muligt med en pris på din opgave.

Vi hjælper også gerne med efterisolering af loft, ombygning af hus samt montering af køkken.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Din lokale tømrermester

Det er utrolig vigtigt, at man ved, hvordan tømreropgaverne skal udføres til perfektion, hvis resultatet af arbejdet skal være perfekt og langtidsholdbart.

Adresse

Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning

Erhvervsvej 6
​9632 Møldrup

CVR: 84060712

Kontakt os

☎ Telefon: 86 69 15 71

☎ Martin: 51 21 90 56

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke