✔️ Godt håndværk til en god pris

✔️ Mere end 40 års erfaring

✔️ Vi giver dig et realistisk tilbud​

✔️Afleverer ting til tiden

Døre & Vinduer​

Udskiftning af vinduer og døre kan gøre rigtig meget for en bygnings fremtoning. Vinduer og døre udsættes naturligvis for slitage, i og med at det er uundgåeligt ikke at bruge dem rigtig meget. 

Derfor er det ikke utænkeligt, at dørene og vinduerne i ens hjem ser mere slidte ud end mange af de andre elementer, der udgør ens hjem.

Hos Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning har vi kompetencerne til udskiftning af vinduer og døre af alle slags, og det kan der både være en æstetisk og økonomisk gevinst ved at få gjort. Den æstetiske gevinst er åbenlys; nye ting er altid flottere end gamle, slidte ting.

Økonomisk gevinst med nye vinduer og døre

Den økonomiske gevinst opstår ved, at det kan gavne isoleringen i ens hjem. Måske de gamle vinduer og døre ikke er helt tætte, hvorfor man fyrer for gråspurvene. Dette vil nye døre og vinduer kunne afhjælpe, og på den måde vil man kunne spare penge på varmeregningen.

Vores tømrerfirma er beliggende i den lille by Møldrup, der ligger tæt på Viborg og Hobro, og vi udfører langt de fleste af vores arbejdsopgaver i vores nærområde.​

​Vi har dog også mulighed for at udføre udskiftning af vinduer og døre andre steder end i vores lokalområde, så tøv ikke med at tage kontakt til os, selvom du befinder dig et stykke væk fra os.

​Vi har faste og dygtige leverandører

Vi har igennem en del år i branchen opbygget et rigtig godt kontaktnet til dygtige, professionelle forhandlere af materialer, som vi har brug for.

Dette gør sig også gældende i forhold til leverandører af vinduer og døre. Vi har kontakt til forhandlere, der kan levere alle slags typer af døre og vinduer.

Vi har en god aftale med Oudrup vinduer og Velux vinduer, som altid leverer produkter af højeste kvalitet.


Trænger dit hjem til udskiftning af vinduer og/eller døre, er vi et rigtig godt bud på at være de rette til at udføre opgaven. Vi har mange års erfaring med udskiftning af disse elementer, og vi garanterer, at vi vores arbejde bliver udført lige efter bogen og til UG.

Få en pris på udskiftning af vinduer

Lyder dette fristende, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 86 69 15 71 eller skriv på Erhvervsvej6@gmail.com ​ for at høre nærmere.


Læs også mere om vores arbejde indenfor tagarbejde, tilbygninger og renovering.​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Din lokale tømrermester

Det er utrolig vigtigt, at man ved, hvordan tømreropgaverne skal udføres til perfektion, hvis resultatet af arbejdet skal være perfekt og langtidsholdbart.

Adresse

Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning

Erhvervsvej 6
​9632 Møldrup

CVR: 84060712

Kontakt os

☎ Telefon: 86 69 15 71

☎ Martin: 51 21 90 56

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke