✔️ Godt håndværk til en god pris

✔️ Mere end 40 års erfaring

✔️ Vi giver dig et realistisk tilbud​

✔️Afleverer ting til tiden

Tilbygning​

Der kan være mange gode grunde til at få bygget en tilbygning. Måske er jeres familie blevet større, end da I flyttede ind i huset. Måske har en ombygning været en drøm i mange år, men pengene har ikke været der før nu.

Hos Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning har vi mange års erfaring i byggebranchen, og vi har et team af ansatte med mange forskellige kompetencer i forhold til konstruktion af tilbygning.

Dette gør os i stand til at lave en tilbygning, der efterkommer alle de ønsker, som du måtte have. Vi kan bygge tilbygninger til parcelhuse, lave terrasser, udestuer og meget andet.

Lokalt tømrerfirma udfører tilbygning

Vores firma er beliggende i Møldrup nærheden af Viborg og Hobro, og vi udfører langt de fleste tilbygningsopgaver i vores lokalområde. Vi udfører dog også byggerier i byer, der befinder sig et stykke væk fra vores adresse, så tøv endelig ikke med at tage kontakt, også selvom du nødvendigvis ikke lige bor i nabokommunen

Vi lytter til altid til dine ønsker

Kunden er altid i centrum hos os, og vi har et stort fokus på dialog på kunden.​

 

​Vi vil i forbindelse med en byggeopgave med tilbygning arbejde yderst tæt sammen med kunden, og vi vil sørge for at kende hans/hendes behov fuldstændig, så vi kan imødekomme disse.


Overvejer du at få lavet en tilbygning til dit hjem, så kan vi sagtens vise os at være det perfekte match for dig.

Vi kan klare både store og små opgaver inden for tilbygning, og vores ansatte har mange forskellige kompetencer inden for byggefaget, så vi burde kunne udføre alle slags opgaver inden for tilbygning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 86 69 15 71 eller skriv på e-mail Erhvervsvej6@gmail.com, hvis du ønsker at høre nærmere omkring den enkelte tilbygning eller få et uforpligtende tilbud.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Din lokale tømrermester

Det er utrolig vigtigt, at man ved, hvordan tømreropgaverne skal udføres til perfektion, hvis resultatet af arbejdet skal være perfekt og langtidsholdbart.

Adresse

Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning

Erhvervsvej 6
​9632 Møldrup

CVR: 84060712

Kontakt os

☎ Telefon: 86 69 15 71

☎ Martin: 51 21 90 56

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke