scrolldown

Renovering af stort og småt

Ligegyldigt hvad der er slidt og forfaldent i eller på dit hus, så garanterer vi, at vi kan renovere det, så det igen fremstår som nyt. Der er rigtig mange gode grunde til at overveje en renovering af sit hjem.

Først og fremmest kan renoveringen forvandle et slidt, forfaldent hus til et hus, der ligner et nyt, lækkert hjem, der blev rejst i går.

Derudover kan en renovering i høj grad styrke livsglæden hos dem, der bor i huset. Nye, lækre, funktionelle rum er bare ekstremt tiltalende. Ydermere er en renovering en investering i ens hus på en række områder.

Øg husets værdi med renovering

Det er naturligt, at den samlede markedsværdi på huset stiger, såfremt dele af huset bliver renoveret. Derudover vil en renovering i mange henseender bidrage til et bedre indeklima grundet bedre isolering. Bedre isolering vil ligeledes have en positiv indvirkning på energiudgifterne, der nedsættes.

Vi har kompetencer til at renovere stort set alt. Vi kan renovere tage, badeværelser, lofter, vinduer og meget andet. Vi har adresse i Møldrup, og vi udfører langt de fleste af vores opgaver inden for renovering nær Viborg og Hobro.
Du er dog yderst velkommen til at tage kontakt til os, selvom du bor langt væk, hvis dit hjem trænger til en kærlig hånd.

Kontakt os og få rådgivning

Vi kan hjælpe dig med alt i forbindelse med renovering, og grundet vores mange års erfaring inden for byggebranchen, har vi et stort kendskab til, hvordan opgaverne skal udføres.

Dette kendskab og denne ekspertise lader vi gerne vores kunder komme til gode. Vi giver nemlig kyndig vejledning og sparring i forbindelse med renoveringsprojekter.

Trænger hele dit hus, eller blot dele af huset, til en kærlig hånd? Vi kan tilbyde en komplet renovering af huset eller blot renovering af et eller flere rum.

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 69 15 71 til en uforpligtende snak omkring renovering.

Du kan også skrive til os på e-mail erling.k.sorensen@mail.dk​ og høre mere om hvad vi tilbyder.

Læs også mere om vores arbejde indenfor tagarbejde, døre og vinduer samt​ tilbygninger.​​

Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning

Erhvervsvej 6

9632 Møldrup

Firmakontakt

Telefon: 86 69 15 71

E-mail: ​erling.k.sorensen@mail.dk​