scrolldown

Renovering og ombygning af hus

Trænger dit hus til en renovering? Vi tilbyder ombygning og renovering af hus, så du kan få opfyldt dine boligdrømme. Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning renoverer og ombygger lejligheder, sommerhus, boliger – og udfører også opgaver for erhverv.

Ligegyldigt hvad, der er slidt og forfaldent ved dit hus, så garanterer vi, at vi kan renovere det, så det igen fremstår som nyt. Vi arbejder bl.a. i Hobro, Viborg og store dele af Jylland, da vores byggefirma er beliggende i Møldrup.

Hvornår er ombygning af hus en god idé?

Der er rigtig mange gode grunde til at overveje en ombygning af hus. Med vores hjælp stiger værdien på din bolig, da vi er topprofessionelle og yderst kompetente, når det kommer til husrenovering og ombygning.

Først og fremmest kan renoveringen forvandle et slidt, forfaldent hus til drømmeboligen, der ligner, at den lige er blevet bygget. En ombygning berører ikke nødvendigvis hele boligen, men kan være en god idé, hvis man føler, boligen er upraktisk, eller vil udnytte kvadratmetrene bedre.

Derudover kan en renovering af hus i høj grad styrke livsglæden hos dem, der bor i huset. Nye, lækre, funktionelle rum er bare ekstremt tiltalende. Ydermere er en renovering en investering i ens hus på en række områder.

Hvad koster renovering af hus?

Priser på ombygning og renovering af hus svinger alt efter omfanget på opgaven. Søger du ombygning af hus, ville det naturligvis koste mere end en mindre husrenovering. Vi kan hjælpe dig med alt i forbindelse med renovering, og grundet mange års erfaring i byggebranchen, har vi et stort kendskab til, hvordan opgaverne skal udføres og et solidt netværk af leverandører og underentreprenører, såsom VVS’ere og elektrikere.

​Øg boligens værdi med en totalrenovering af hus

Det er naturligt, at den samlede markedsværdi på huset stiger, såfremt dele af huset bliver renoveret. Derudover vil en renovering i mange henseender bidrage til et bedre indeklima grundet bedre isolering. Bedre isolering vil ligeledes have en positiv indvirkning på energiudgifterne, der nedsættes.

Få kompetent rådgivning & vejledning​

Vores kendskab og ekspertise lader vi gerne vores kunder komme til gode. Vi giver nemlig kyndig vejledning og sparring i forbindelse med renoveringsprojekter.​

Vi har kompetencer til at renovere stort set alt. Vi kan renovere tage, badeværelser, lofter, vinduer og meget andet. Du er yderst velkommen til at tage kontakt til os, hvis dit hjem trænger til en kærlig hånd.

Kontakt os og få et godt tilbud

Trænger hele dit hus, eller blot dele af huset, til en kærlig hånd? Vi kan tilbyde en komplet ombygning af hus eller blot renovering af dele af boligen.

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 69 15 71 til en uforpligtende snak omkring renovering af hus. 

Du kan også skrive til os på e-mail Erhvervsvej6@gmail.com og høre mere om hvad vi tilbyder.

Læs også mere om vores arbejde indenfor tagarbejde, døre og vinduer samt tilbygninger.

Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning

Erhvervsvej 6

9632 Møldrup

Firmakontakt

Telefon: 86 69 15 71

Direkte Erling: 21 72 68 71

Direkte Martin: 51 21 90 56

E-mail: ​Erhvervsvej6@gmail.com