​Mere end 40 års erfaring

​Godt håndværk til en god pris

Vi giver dig et realistisk tilbud​

scrolldown

Renovering af hus i typer

Trænger dit hus til en renovering? Vi tilbyder renovering af hus i høj kvalitet. Hos os kan du få alt fra renovering af sommerhus til renovering af lejligheder. 

Ligegyldigt hvad der er slidt og forfaldent i eller på dit hus, så garanterer vi, at vi kan renovere det, så det igen fremstår som nyt. Vi arbejder blandt andet i Møldrup, Hobro, Viborg og store dele af Jylland.

Der er rigtig mange gode grunde til at overveje en renovering af hus. Med vores hjælp stiger værdien på dit hos, da vi er topprofessionelle og yderst kompetente, når det kommer til renovering af hus

Først og fremmest kan renoveringen forvandle et slidt, forfaldent hus til et hus, der ligner et nyt, lækkert hjem, der blev rejst i går.

Derudover kan en renovering af hus i høj grad styrke livsglæden hos dem, der bor i huset. Nye, lækre, funktionelle rum er bare ekstremt tiltalende. Ydermere er en renovering en investering i ens hus på en række områder.

Øg husets værdi med renovering af hus

Det er naturligt, at den samlede markedsværdi på huset stiger, såfremt dele af huset bliver renoveret. Derudover vil en renovering i mange henseender bidrage til et bedre indeklima grundet bedre isolering. Bedre isolering vil ligeledes have en positiv indvirkning på energiudgifterne, der nedsættes.

Vi har kompetencer til at renovere stort set alt. Vi kan renovere tage, badeværelser, lofter, vinduer og meget andet. Du er dog yderst velkommen til at tage kontakt til os, selvom du bor langt væk, hvis dit hjem trænger til en kærlig hånd.

Hvad koster renovering af hus?

Pris på renovering af hus svinger alt efter omfanget på opgaven. Søger du ombygning af hus, ville det naturligvis koste mere end en mindre hus renovering. Vi kan hjælpe dig med alt i forbindelse med renovering, og grundet vores mange års erfaring inden for byggebranchen, har vi et stort kendskab til, hvordan opgaverne skal udføres.

Dette kendskab og denne ekspertise lader vi gerne vores kunder komme til gode. Vi giver nemlig kyndig vejledning og sparring i forbindelse med renoveringsprojekter.

Trænger hele dit hus, eller blot dele af huset, til en kærlig hånd? Vi kan tilbyde en komplet renovering af hus eller blot renovering af et eller flere rum.

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 69 15 71 til en uforpligtende snak omkring renovering af hus.

Du kan også skrive til os på e-mail Erhvervsvej6@gmail.com ​ og høre mere om hvad vi tilbyder.

Læs også mere om vores arbejde indenfor tagarbejde, døre og vinduer samt​ tilbygninger.​​

Firmakontakt


​​Telefon: 86 69 15 71

Direkte Erling: 21 72 68 71

Direkte Martin: 51 21 90 56

E-mail: ​Erhvervsvej6@gmail.com

Følg os på Facebook​

Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning

Erhvervsvej 6

9632 Møldrup

Firmakontakt

Telefon: 86 69 15 71

Direkte Erling: 21 72 68 71

Direkte Martin: 51 21 90 56

E-mail: ​Erhvervsvej6@gmail.com