✔️ Godt håndværk til en god pris

✔️ Mere end 40 års erfaring

✔️ Vi giver dig et realistisk tilbud​

✔️Afleverer ting til tiden

Montering af køkken – lækkert, praktisk og funktionelt

Vi leverer snedkerarbejde i den bedste kvalitet

Leder du efter en tømrer til montering af køkken? Så lad os ordne køkkenet for dig. Hos Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning udfører vi alle former for køkkenmontering og køkkenrenovering i blandt andet Møldrup, Hobro, Viborg og omegn.

Vi er en familieejet virksomhed, der har mere end 40 års erfaring, og som leverer godt håndværk til gode priser. Vi sætter altid vores kunder i centrum, ligesom vi overholder vores aftaler. Derfor kan du trygt stole på, at vi udfører snedkerarbejdet i den bedste kvalitet til aftalt tid.

Vi hjælper også gerne med lægning af nyt tag, ombygning af hus og energioptimering af hus

Vi hjælper med valg af fabrikant og indretning

Køkkenet er blevet et vigtig rum, og det er ofte kombineret med et alrum eller direkte med stuen, men det kan også være adskilt fra resten af boligen. Uanset boligens indretning er det normalt, at ens gæster også kommer i køkkenet. Derfor må det gerne være smart og lækkert, og det skal samtidig være praktisk, funktionelt og rengøringsvenligt i hverdagen.

Vi tilbyder alle former for professionel montering af køkken. Det kan være alt fra en større eller mindre renovering af køkken til et komplet nyt køkken. Der er utallige muligheder at vælge imellem, ligesom der er mange køkkenfabrikanter, modeller og indretninger at vælge imellem. Vi tilbyder al den hjælp, som du ønsker, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være den bedste løsning.

Hvad koster montering af køkken?

Prisen for montering af køkken afhænger af mange faktorer. Der kan for eksempel være et behov for eller et ønske om at ændre på el- og VVS-installationer med videre. Dertil kommer dine ønsker til mærke, model og materialer. Kontakt os for at få en snak, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på dit hjem. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Din lokale tømrermester

Det er utrolig vigtigt, at man ved, hvordan tømreropgaverne skal udføres til perfektion, hvis resultatet af arbejdet skal være perfekt og langtidsholdbart.

Adresse

Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning

Erhvervsvej 6
​9632 Møldrup

CVR: 84060712

Kontakt os

☎ Telefon: 86 69 15 71

☎ Martin: 51 21 90 56

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke