​Mere end 40 års erfaring

​Godt håndværk til en god pris

Vi giver dig et realistisk tilbud​

scrolldown

Tagrenovering der giver huset nyt  liv

Taget på huset har enormt stor betydning for husets fremtoning. Taget spiller en stor rolle i forhold til det førstehåndsindtryk, man får af en bygning, og det er derfor hamrende vigtigt, at taget stråler og er smukt. Det kan typisk klares med renovering af tag.

Derudover er der en række andre praktiske fordele ved, at taget på ens hus er i god stand. For det første har det en positiv indflydelse på indeklimaet i en bygning, hvis taget er i god stand. Et godt tag bidrager til god isolering, hvilket kan være med til at nedsætte energiudgifterne. Derfor kan tagrenovering være en rigtig god investering.

Mange års erfaring med tagrenovering

Er din boligs tag en smule slidt og forfaldent, vil vi hellere end gerne levere den kærlige, magiske hånd, der fikser dette tag og får det til at stråle igen.

Vores firma har base i Møldrup i nærheden af Viborg og Hobro, og vi udfører langt de fleste opgaver inden for tagarbejde i vores nærområde. Vi har dog også mulighed for at udføre tagopgaver i byer, der ligger et stykke væk fra os.​​

Vi har mange års erfaring med at udføre tagrenovering og andet tagarbejde, hvorfor vi har alle de nødvendige kompetencer inden for faget.

Små og store tagopgaver

Vi kan løse alle opgaver inden for tagarbejde. Vi udfører både store opgaver for erhvervsfolk, og mindre opgaver til private.

Vi udfører både tagrenovering, lægning af nyt tag og komplet tagudskiftning. Uanset hvilken tagopgave du skal have udført, garanterer vi, at arbejdet udføres til perfektion. Herunder arbejder vi både med tegltag, tagsten og tagpap.

Få en pris på tagarbejde

Står du og mangler kompetent arbejdskraft til at udføre taget på din bolig, så er vi et rigtig godt bud - uanset om det er en tagrenovering eller tagudskiftning.

Ring meget gerne på telefon 86 69 15 71 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også skrive på e-mail Erhvervsvej6@gmail.com , hvorpå vi vender tilbage hurtigst muligt med en pris på din opgave.

Firmakontakt


​​Telefon: 86 69 15 71

Direkte Erling: 21 72 68 71

Direkte Martin: 51 21 90 56

E-mail: ​Erhvervsvej6@gmail.com

Følg os på Facebook​

Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning

Erhvervsvej 6

9632 Møldrup

Firmakontakt

Telefon: 86 69 15 71

Direkte Erling: 21 72 68 71

Direkte Martin: 51 21 90 56

E-mail: ​Erhvervsvej6@gmail.com